Luk

Digital PostSlut med rudekuverter og ringbind der roder – Digital Post er fremtiden!

Fremover vil Randers Kommune levere mere og mere post i digital form. Det betyder, at du skal oprette en Digital Postkasse, hvis du ikke allerede har en. 

Du kan oprette en Digital Postkasse her.


Hjælp og vejledning til oprettelse af en Digital Postkasse
I Borgerservice kan du få hjælp til, at oprette en Digital Postkasse samt sende og besvare post fra din Digitale Postkasse.

Vi har også lavet en folder med vejledning til at oprette en Digital Postkasse. Folderen fås i trykt udgave bl.a. i Borgerservice. Du kan også hente den her i digital udgave. Der er nedenfor links til en udgave til at læse på skærmen og også link til en printvenlig udgave, som du evt. selv kan printe ud.

Vejledning til oprettelse af Digital Post - webudgave

Vejledning til oprettelse af Digital Post - printudgave

Video: Sådan opretter du en digital postkasse


Én postkasse med flere indgange
Digital Post er en sikker elektronisk postkasse, der er tilknyttet dit CPR-nummer. I modsætning til almindelig mail er Digital Post sikker post og kan derfor benyttes til alle former for brevveksling mellem dig og Randers Kommune – også med personfølsomme og fortrolige oplysninger.

Du kan se din digitale postkasse flere forskellige steder på nettet f.eks. på borger.dk.

I Randers Kommune har vi også valgt at give dig adgang til din Digitale Postkasse via Mit Randers, så du har det hele samlet ét sted.

For at oprette en Digital Postkasse skal du have NemID, som er dit login til postkassen. Har du ikke en NemID, er der hjælp at finde her.

Hvad er Mit Randers?
Mit Randers er dit personlige univers. Her har vi samlet en række oplysninger til dig om dig selv, din familie, din sundhed, din økonomi, din bolig og meget mere. Du kan på Mit Randers følge med  i børnenes skolegang, oprette familiens eller din egen kalender og se arrangementer der foregår i  Randers Kommune.

Find Mit Randers herSidst opdateret: 19.12.2013Randers Kommune · Laksetorvet · 8900 Randers C · Tlf.: 89 15 15 15 · randers.kommune@randers.dk · Cvr-nr.: 29189668